Avukata Sor

Hukuk ve kanunlar herkes için önemlidir. Vatandaşların hukuki problemelerinin çözümü ve destek amacı ile avukata sor sayfası üzerinden soru sorabilir danışmak istediğiniz konuları tarafımıza iletebilirsiniz. Avukata sor sayfası ile tarafımıza sorulan sorulara elimizden geldiğince hızlı bir şekilde cevap verir sizlere yardımcı olmak isteriz .

Ceza hukuku alanında yargılama sürecinde müvekkillerimizle bire bir iletişim kurarak hizmet vermekteyiz. Ceza yargılama sürecinde müvekkilimiz, şüpheli, sanık veya şikayetçi olsun tüm yargılama sürecinde hukuki olarak müvekkilimizin hak kaybına uğramaması adına her türlü işlemleri sağlamaktayız. Ceza avukatı olarak müvekkillerimizin asliye ceza mahkemelerinde, ağır ceza mahkemelerinde veya ilk derece mahkemesinin yargılamasının ardından bölge adliye ceza mahkemeleri ve dosyanın Yargıtay’a götürülmesi sürecinde hukuki destek; danışmanlık veya doğrudan avukatlık hizmeti alabileceksiniz. Çelik Avukatlık Bürosu olarak müvekkillerimize yargı süreci boyunca kurumsal bir hizmet verme gayesi içerisinde olarak kendileri ile iletişimi üst seviyede tutmaktayız. Daha sonra oluşabilecek hak kayıplarına karşılık da şeffaf bir hizmet sergilemekte olup avukatlık hizmetimizi bu doğrultuda sürdürmekteyiz.

Ticaret hukuku alanında Çelik Avukatlık Bürosu olarak kurumsal çalışma şeklimiz ile birlikte müvekkil şirketlere şeffaf ve kolay ulaşılabilir; danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermekteyiz. Ticari şirket iç tüzüğü, kuruluş aşaması, diğer şirketlerle ilişkiler, adi şirket, anonim şirket, limited şirket organizasyonları; çek, senet, bono ile ilgili hukuki uyuşmazlıklarda ve ticari işletmenizle ilgili yer alan her türlü hukuki sorunların çözümünde tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Danışmanlık hizmetini gerek olay bazlı gereksel de dönemsel şekillerde yapılacak anlaşmalar ile alabileceksiniz. Ticari davalarda da müvekkillerimize en etkin şekilde hizmet vererek hukuka uygun ve adil sonuçlar alınmasını kendimize gaye edinmiş bulunmaktayız.

Aile hukuku toplumumuzda en hassas olunan konular arasındadır. Bu bilinçle hukuk büromuzdan alacağınız gerek avukatlık gerekse de danışmanlık hizmetiyle sizin ve ailenizin menfaatleri göz edilerek hareket edilecektir. Boşanma sürecinin öncesinde veya dava devam ederken her aşamada bizimle iletişime geçebilir ve sorunlarınızın hukuki karşılığını öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte avukatlık ilişkisi içerisine girilmesi halinde de boşanma, velayet, nafaka, tazminat, ortak eşyalar, düğünde takılanlar gibi birçok konuda tarafınızla kuracağımız iletişimle birlikte haklarınızı en doğru şekilde koruma maksadı ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

İş hukuku alanında gerek işçi vekilliğini gerekse de işveren vekilliğini Çelik Hukuk Bürosundan alacağınız hizmet ile birlikte en etkin şekilde karşılama gayesi içerisinde yer almaktayız. İşçilerin işten ayrılmalarının ardından; kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, fazla mesai alacağı, yıllık izin alacağı gibi tüm alacak kalemlerine karşılık işverenle aralarındaki sözleşmeler bakımından da sorun yaşaması halinle tarafımızla iletişime geçerek hukuka aykırılığın giderilmesi noktasın tazmin veya işe iade yönünden avukatlık ilişkisi içerisine girilebilecektir. İşveren müvekkillerimizin de gerek işçilerle gerekse de sendikal olarak yaşadığı veya yaşayabileceği her türlü sorunda hukuki zeminde çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

İcra hukuku alanında alacaklarınız bakımından vadesi gelmiş veya vadesi gelmemiş olsa bile ödeme bakımından imkansızlıklar bakımından sorun olması halinde tarafımızla iletişime geçerek icra kanalları ile alacağınızın tahsili için adamlar atabilirsiniz. Ödenmeyen borç ister kambiyo senedi ister başka tür alacak çeşidi olsun hukuka uygun biçimde tahsil adına yasal süreler içerisinde hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

Gayrimenkul hukuku alanında yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde müvekkillerimizin başta kat karşılığı inşaat sözleşmelerine aykırılıklar olmasıyla birlikte satış vaadi sözleşmesine aykrılık, eksik ifa, muris muvazaasına dayalı tapu iptal ve tescili gibi birçok durumda hukuka aykırılığa karşın hizmetlerimizi sergilemekteyiz. Yasal süreler içerisinde tarafımıza müracaat ederek haklarınızın ve menfaatlerinizin korunmasını talep edebilir; kurumsal ve şeffaf şekilde yürüttüğümüz hizmetlerimizle ilgili dilediğiniz zaman tarafınıza bilgilendirme yapılmasını talep edebilirsiniz.

Miras hukuku bakımından gerek mirasbırakan olarak terekenizin sizden sonraki değerlendiriliş biçimini dizayn etmek açısından vasiyetname oluşturmak gerekse de mirasçı olarak karşınıza çıkabilecek her türlü hukuka aykırı durumda hak ve menfaatlerinizi koruma noktasında var gücümüzle gayretimizi sergilemekteyiz. Mirasın paylaştırılması, muris muvazaası durumlarında haklarınızın talep edilmesi veya size ait olan malda başka kişilerin iddiaları sebebiyle yararlanamamanız halinde bizimle iletişime geçerek haklarınızın korunması noktasında talepte bulunabilir, haklarınızı danışmanlık hizmeti alarak öğrenebilirsiniz.

Tüketici hukuku alanımızda müvekkillerimizin gerek firmalarla gerekse de kişilerle taşadığı sorunları hukuk zemini üzerinde çözme gayesi ile çalışmaktayız. Bununla birlikte firmalara KVKK ve diğer tüketici alanları ile ilgili hukuki destek vererek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Satış vaadi sözleşmesiyle yapılan tapu işlemlerinde de tüketici mahkemeleri bünyesinde açılacak olan tapu iptal ve tescil davalarında da hukuki yardım alabilirsiniz.

Yurt dışında meydana getirilmiş ancak Türkiye’de geçerliliği olması istediğiniz hukuki işlemlerle ilgili tarafımızla iletişime geçerek prosedürleri öğrenebilir ve gerekli işlemlerin yapılmasını isteyebilirsiniz. Çelik Hukuk Bürosu olarak kurumsal kimliğimiz ve müvekkil bazlı çalışma şeklimizle birlikte tarafınızın yönelttiği her türlü sorunu hukuk zemini çerçevesinde çözüme kavuşturma amacıyla çalışmaktayız.

Bilişim hukuku alanında hizmetlerimiz ile birlikte internet üzerinden maruz kaldığınız her türlü hukuksuzluğun giderilmesini talep edebilirsiniz. Sosyal evren büyüdükçe ortaya çıkan hukuksuzluklar da artmaktadır. Dolandırıcılık internet üzerinden olmakla birlikte kişisel hakların ihlali de bu mecralar üzerinden gerçekleşmektedir. İnternetten içerik kaldırma, dolandırıcılık, çalıntı marka ve bunun gibi birçok durumda karşımıza çıkmaktadır. Hukuka aykırılıkların giderilmesi noktasında Çelik Avukatlık Büromuzda bulunan avukatlarımızla iletişime geçerek her türlü hukuka aykırı durumun önüne geçebilirsiniz.

Hukuki işler bakımından değerlendirilebilecek; ihtarname çekilmesi, ihtarnmaye cevap, hakkınızda verilen tedbir kararlarının nasıl kaldırılacağı gibi hususlarda tarafımızla iletişime geçerek hukuki destek alabilirsiniz. Hukuki destek neticesinde avukatlık hizmeti alabilir veya yalnızca danışmanlık hizmeti talep edebilirsiniz.

İdare hukuku alanında idare ile aranızda yer alan hukuki problemlerde tarafımızla iletişime geçerek hukuka aykırılıkların önlenmesi ve mahkeme sürecinde dahi durdurma kararı alınmasını talep edebileceksiniz. İdarenin yapmış olduğu faaliyetleri yasal süreler içerisinde itiraz yoluna gidilebilir, tam yargı davası veya durdurma kararı talep edilebilecektir. Tarafımızla iletişime geçerek idare hukuku alanında yer alan sorunlarınızı dile getirebilir ve talep etmeniz halinde hukuki destek alabilirsiniz.

Marka hukuku alanında sizin ve firmanızın bu süreçte uğrayabileceği hukuka aykırı durumlara karşılık tarafımızla iletişime geçilmesi durumunda sizin ve markanızın haklarının korunması adına hizmet vermekteyiz. Marka ve patent oluşturulması, hukuki işlemlerin yapılması, korsan veya taklit ürünlerde tarafınızın haklarını koruma yoluna gidilmektedir.

Tazminat hukuku alanında yer alan her türlü sorununuzda tarafımızla hukuki yardım almak adına iletişime geçebilirsiniz. Hukuka aykırı durum karşısında yapabilecekleriniz, tazminat tutarı, maddi ve manevi tazminat durumları ile alakalı hizmet alabilirsiniz.

Tarafımızla iletişime geçerek avukatlık hizmeti alabilirsiniz. Bu süreçte ekibimizle birlikte sürekli irtibatta olarak hukuki sorunlarınızın cevabını bulabileceksiniz. Bununla birlikte kurumsal kimliğimiz ve çalışma düzenimizle birlikte kaliteli ve etkin bir şekilde müvekkillerimize hizmet vermekteyiz. Gerek avukatlık gerekse de danışmanlık hizmetini almak için tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.